Home                Lodgetenten                Tarieven                Boeken                Camping                Contact                
Lodgetenten Provence
Camping

Onze lodgetenten staan op een 4-sterrencamping met Nederlandse leiding. Er is een fraai (verwarmd) zwembad met een apart bad voor de kleintjes. Naast het zwembad is een gezellig terras met bar, met een goed restaurant met een internationale en ook Hollandse keuken. Voor de volwassenen is er een lounge-ruimte met onder meer satelliet-tv en biljart.

Voor kleine kinderen is er een veilig speelterreintje met speeltoestellen. Via de camping kunnen diverse activiteiten, zoals zeilen, windsurfen, kano/kajak, golf, paardrijden, vissen op forel en diepzeeduiken geregeld worden.

De accommodaties bevinden zich op terrassen tegen de heuvel. Vanaf de heuvel heeft men een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee, de baai van Fréjus/Saint-Raphaël en het Esterel-gebergte.

Schaduw komt van majestueuze parasoldennen en oude kurkeiken. Op de camping heerst een ontspannen sfeer. De accommodaties op deze camping zijn zeer populair, dus wacht niet te lang met uw boeking.

Camping Les Lauriers RosesAdres  Postbus 810,7301 BB Apeldoorn       T  ++31 (0)55 3559240       E  info@lodges-provence.com